Vermeer: 'Het ligt niet aan de instelling van de jongens, want ze werken keihard'

Vermeer: 'Het ligt niet aan de instelling van de jongens, want ze werken keihard'

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 21:23zo 06-10-2019 om 21:23

Kenneth Vermeer weet niet hoe het kan dat Feyenoord dit seizoen zo wisselvallig is. De Rotterdammers leden een beschamende nederlaag bij Fortuna Sittard (4-2), waarna de goalie van de Stadionclub betoogde dat het in ieder geval niet aan de mentaliteit van de spelersgroep ligt.

Het leek dat Feyenoord het niet kon opbrengen om op zondagmiddag in Sittard aan te moeten treden na een succesvolle Europa League-wedstrijd tegen FC Porto (2-0 winst in De Kuip). "Het is moeilijk om een verklaring te vinden", zegt Vermeer na afloop tegenover de NOS. "Het ligt niet aan de instelling van de jongens, want ze werken keihard. Ik zoek ook het antwoord op de vraag waarom het niet gaat."

Waar Fortuna een gezonde dosis strijdlust aan de dag legde, kon Feyenoord dat niet opbrengen. "Het heeft meer aan onszelf gelegen dat we hier verloren hebben, zonder Fortuna tekort te doen", laat de keeper van de Rotterdammers optekenen. "Het ligt aan slordigheden en fouten, bepaalde keuzes vallen verkeerd uit. Dat wordt dan afgestraft. We wilden graag winnen om deze topweek goed af te sluiten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws