Dumfries verklapt: 'Daar was niets aan de hand, had geen zin om om te schakelen'

Dumfries verklapt: 'Daar was niets aan de hand, had geen zin om om te schakelen'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 13:46ma 07-10-2019 om 13:46

Denzel Dumfries verklapt dat hij in de thuiswedstrijd van PSV tegen VVV-Venlo even deed alsof hij een blessure had. De rechtsback denderde met een solo het strafschopgebied in, maar kreeg de bal vervolgens in het gezicht.

"Daar was niets aan de hand", lacht Dumfries voor de camera van FOX Sports. "Ik zag dat de keeper de bal pakte en ik had geen zin om om te schakelen. Ik dacht: ik neem even mijn rust. Het was niet zo hard." Het was overigens niet de enige keer dat hij opdook in het strafschopgebied van de Limburgers. Hij stond ook op de goede plaats om een voorzet van Steven Bergwijn binnen te koppen.

"Het had zomaar weer Pablo kunnen zijn, maar dit keer was ik het", grapt Dumfries over ploeggenoot Rosario, die de laatste weken plots het net weet te vinden. "Je weet dat als Bergwijn eenmaal los is, dat je voor de goal moet zijn. Goede voorzet en goede goal." Het was voor de Oranje-international de bevestiging dat hij op de goede weg is. "Ik voel mij goed. Nu deze lijn doorzetten."

Ihattaren
PSV won uiteindelijk met 4-1 van VVV-Venlo. Volgens Dumfries is de overwinning voor Mohamed Ihattaren. "In de ochtend kreeg je het verschrikkelijke nieuws dat Mootje zijn vader heeft verloren. Dat kwam hard aan in de groep. Het is heel moeilijk om op zo'n jonge leeftijd je vader te verliezen. Hij weet dat we er altijd voor hem zullen zijn. Het is een fantastische gozer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws