Update: Vormer krijgt forse straf van UEFA voor uitschelden arbiter in Madrid

Update: Vormer krijgt forse straf van UEFA voor uitschelden arbiter in Madrid

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 14:12ma 07-10-2019 om 14:12

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 18:24vr 18-10-2019 om 18:24

Club Brugge speelde in de Champions League knap met 2-2 gelijk tegen Real Madrid. Ruud Vormer kreeg in het Estadio Santiago Bernabéu een rode kaart en hij moet vrezen voor een langere schorsing vanwege een woordenwisseling met de scheidsrechter.

Vormer werd zes minuten voor tijd van het veld gestuurd tegen Real, dat niet veel later via Casemiro voor de gelijkmaker tekende. "Ja ik heb toen de scheidsrechter uitgescholden", erkent de 31-jarige middenvelder bij Sports Late Night. "Of ik spijt heb? Nee, het was een emotionele reactie en ik vond mijn eerste gele kaart onterecht."

"We zijn op bezoek in Madrid in de Champions League en de emoties lopen hoog op", vervolgt de oud-speler van onder meer Feyenoord. "Ik vind dat ze daar ook rekening mee moeten houden." De UEFA liet eerder weten dat het een onderzoek heeft geopend naar de actie van Vormer.

Update: Ruud Vormer is zwaar bestraft voor zijn gedrag in het Champions League-duel met Real Madrid begin deze maand. De middenvelder kreeg een rode kaart en schold vervolgens de scheidsrechter uit. De UEFA is daar niet van gediend en heeft hem voor drie duels geschorst. Club Brugge moet het nu in de dubbele confrontatie tegen Paris Saint-Germain en in het treffen met Galatasaray zonder zijn Nederlandse aanvoerder stellen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws