'PEC Zwolle zegt duel met FC Groningen af: twee spelers moeten naar tandarts'

'PEC Zwolle zegt duel met FC Groningen af: twee spelers moeten naar tandarts'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 16:45ma 07-10-2019 om 16:45

Laatste update: maandag 7 oktober 2019 om 16:57ma 07-10-2019 om 16:57

PEC Zwolle heeft een oefenwedstrijd tegen FC Groningen noodgedwongen moeten afblazen. De ploeg van John Stegeman heeft niet genoeg spelers om aan te treden tegen de mannen van Danny Buijs.

De clubs hadden een oefenduel gepland voor in de interlanperiode, om het wedstrijdritme te behouden. PEC heeft die afspraak uiteindelijk moeten annuleren, omdat het maar liefst tien spelers mist, aldus het Algemeen Dagblad. Bram van Polen, Thomas Lam, Mike van Duinen, Kenneth Paal en Etiënne Reijnen zijn al langer uit de roulatie. Dennis Johnsen, Darryl Lachman en Yuta Nakayama zijn afwezig vanwege interlandverplichtingen. 

Als kers op de taart heeft Stegeman ook niet de beschikking over Gustavo Hamer en Rick Dekker. Beide spelers moeten hun verstandskies laten trekken en uit speelschema-technische overwegingen is besloten om dat tijdens de interlandperiode te doen. De spelers die nog wel in actie hadden kunnen komen, gaan dat nu alsnog doen bij Jong PEC Zwolle. Welk alternatief FC Groningen aangrijpt, is niet bekend. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws