Marin tipt Ajax over oud-ploeggenoot: 'Zou in de filosofie liggen van Ajax'

Marin tipt Ajax over oud-ploeggenoot: 'Zou in de filosofie liggen van Ajax'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 13:11za 12-10-2019 om 13:11

Laatste update: zaterdag 12 oktober 2019 om 13:16za 12-10-2019 om 13:16

Razvan Marin heeft Ajax aangeraden een kijkje te nemen bij Standard Luik. Volgens de Roemeense middenvelder zou zijn oud-ploeggenoot Zinho Vanheusden een uitstekende aanwinst zijn voor de Amsterdammers.

In gesprek met La Capitale geeft Marin, nadat hij werd gevraagd om een eventuele Ajax-aanwinst voor te stellen, aan dat hij Vanheusden een prima aanwinst zou vinden. "Hij kan dat, is nog jong en dat kan natuurlijk een voordeel zijn. Dat zou volledig in de filosofie van Ajax liggen." Vanheusden keerde niet lang geleden terug van een knieblessure, speelt centraal achterin en is op het moment aanvoerder bij Standard. 

Marin tekende afgelopen zomer bij Ajax, maar dat betekent niet dat hij zijn oude club uit het oog verliest. Zo ging hij onlangs nog kijken bij Standard. "Ik had een dag vrij en wilde mijn vrienden in België bezoeken", geeft hij aan. "Het is maar twee uur rijden." Marin zag zijn oude club met 2-0 winnen van Victoria SC. "Standard speelde prima en verdiende het om te winnen", sluit hij af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws