Update: 'PSV heeft 'uitstekende aanbieding' op zak en praat met meerdere partijen'

Update: 'PSV heeft 'uitstekende aanbieding' op zak en praat met meerdere partijen'

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 10:17ma 14-10-2019 om 10:17

Laatste update: maandag 14 oktober 2019 om 13:54ma 14-10-2019 om 13:54

Umbro is vanaf volgend seizoen niet meer op het shirt van PSV te zien. De club was in gesprek met het kledingmerk over verlenging van het vijfjarige contract, maar beide partijen nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. Puma volgt Umbro op.

Althans, dat meldt het doorgaans goed ingevoerde FootyHeadlines. Het Eindhovens Dagblad meldde in april dat PSV in gesprek was met Umbro over contractverlenging. De club was tevreden over de stijgende inkomsten. Umbro volgde Nike in 2015 op, dat PSV maar liefst twintig jaar lang sponsorde. Vanaf het seizoen 2020/2021 is dus Puma op het shirt van PSV te zien.

FootyHeadlines verwacht niet dat PSV en Puma voor 2020 met een persbericht komen. De nieuwe shirts zullen ook niet voor juli te zien zijn. Umbro is nu de kledingsponsor van PSV 1, Jong PSV, alle jeugdteams en de PSV Vrouwen. 

Hoofdsponsor Brainport Eindhoven blijft gewoon op het shirt van PSV staan.

Update 13.54 uur: De berichtgeving van FootyHeadlines is veel te voorbarig, aldus het Eindhovens DagbladDe krant meldt dat Puma inderdaad een van de kandidaten is om kledingsponsor te worden, maar dat er zeker nog geen handtekeningen zijn gezet. PSV is met meerdere partijen in onderhandeling over een deal en ook huidige kledingsponsor Umbro behoort nog tot de kanshebbers. 

Puma heeft PSV 'een uitstekende aanbieding' gedaan volgens het ED, maar zoals gezegd is er geenszins sprake van een deal. Umbro heeft nog tot in ieder geval begin 2020 de tijd om een nieuwe overeenkomst te sluiten met PSV. 

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws