Memphis trots op boezemvriend: 'Het doet me goed hoe hij bezig is bij Ajax'

Memphis trots op boezemvriend: 'Het doet me goed hoe hij bezig is bij Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 12:15wo 16-10-2019 om 12:15

Laatste update: woensdag 16 oktober 2019 om 12:18wo 16-10-2019 om 12:18

Memphis Depay is trots op Quincy Promes. Na een moeizame start heeft de boezemvriend van de Olympique Lyon-vedette zijn draai gevonden bij Ajax.

"Het doet me goed hoe Quincy bezig is bij Ajax", reageert Memphis in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Ik wist dat het zou komen. Soms leggen mensen heel snel druk op spelers, terwijl ze net binnen zijn bij een nieuwe club. Dat zag je dit seizoen bijvoorbeeld ook met Eden Hazard, bij Real Madrid."

De topschutter van Oranje stelt dat 'goede voetballers altijd kunnen terugvallen op bepaalde basiskwaliteiten en uiteindelijk tevoorschijn komen'. "Ik heb me niet druk gemaakt over Quincy, want ik weet wat hij in huis heeft. Hij komt van ver, heeft een dikke huid en hij gelooft in zichzelf."

Malen
Ook Donyell Malen kan op complimenten rekenen van Memphis. "Donyell is een fantastisch talent, met een fijne techniek en veel snelheid. En hij scoort gemakkelijk, dat heeft hij ook al bij ons bewezen. Ik denk dat zijn debuut in Oranje vorige maand hem een extra boost heeft gegeven om zichzelf nóg meer te laten zien. Daar is Donyell nu volop mee bezig. Het is echt genieten om dat proces te volgen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws