Chiellini kan het De Ligt mogelijk al eerder moeilijk maken: Het is ongelooflijk

Chiellini kan het De Ligt mogelijk al eerder moeilijk maken: "Het is ongelooflijk"

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 19:34do 17-10-2019 om 19:34

De kans bestaat dat Juventus eerder een beroep kan doen op Giorgio Chiellini dan aanvankelijk werd aangenomen. Begin september maakte de club bekend dat de Italiaanse routinier ongeveer zes maanden uitgeschakeld was, maar mogelijk doet hij begin volgend jaar weer mee.

Althans, dat laat Chiellini's zaakwaarnemer Davide Lippi weten bij TMW Radio. "Zijn herstel verloopt voorspoedig. De positiviteit van de man is magnetisch", zegt Lippi. "Het is ongelooflijk. Hij werkt iedere dag keihard en wanneer ik hem bel verzekert hij me dat hij gigantische stappen zet."

"Ik weet niet precies wanneer hij terug is, maar dat zal ongetwijfeld in het nieuwe jaar zijn. Het zou eind januari, februari of maart kunnen zijn, maar hij doet sowieso weer mee tijdens het laatste gedeelte van het seizoen."

Door de zware knieblessure van Chiellini moest Juventus-trainer Maurizio Sarri Matthijs de Ligt sneller voor de leeuwen gooien dan gepland. Het idee was om De Ligt langzaam te brengen, maar Sarri kon door de blessure niet anders dan hem wekelijks op te stellen. De Ligt is nog aan het wennen aan de Serie A, maar krijgt de tijd van zijn nieuwe werkgever.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Stelling: De Ligt houdt Chiellini uit de basis

(2220 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws