RKC gaat niet voor handbalverdediging tegen Ajax: 'Hebben wij het team niet voor'

RKC gaat niet voor handbalverdediging tegen Ajax: 'Hebben wij het team niet voor'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 21:22do 17-10-2019 om 21:22

Laatste update: donderdag 17 oktober 2019 om 21:23do 17-10-2019 om 21:23

RKC Waalwijk-coach Fred Grim is niet van plan om zaterdagavond met een handbalverdediging aan te treden tegen Ajax. Ook Feyenoord-huurling Dylan Vente geeft aan het de Amsterdammers zo moeilijk mogelijk te willen maken.

Dat laat Grim weten in een reactie aan FOX Sports. "Daar hebben wij het team niet voor. We kunnen goed voetbal spelen in de Eredivisie, maar het scoren en het voorkomen van doelpunten moet gewoon veel beter."

Ook Dylan Vente ziet dat RKC het moeilijk heeft om tot scoren te komen. De Feyenoord-huurling kwam zelf ook nog niet tot een treffer in het shirt van de Waalwijkers. "Je moet gewoon een keer het geluk hebben dat de bal de juiste kant op gaat en de bal er juist niet ingaat bij ons", aldus de spits. "En als dat eenmaal gaat dan heb ik er wel vertrouwen in."

Vente verwacht dat het een moeilijke taak wordt om punten te pakken tegen Ajax. "Je bent nooit kansloos, we gaan ons stinkende best doen om goed voetbal te laten zien. Dat ze niet zomaar drie punten kunnen halen hier", sluit de spits af.

RKC en Ajax trappen zaterdagavond om 18:30 uur af in het Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws