Ihattaren maakt indruk: Als hij soms liever thuis wil zijn dan mag hij dat

Ihattaren maakt indruk: "Als hij soms liever thuis wil zijn dan mag hij dat"

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 14:25vr 18-10-2019 om 14:25

PSV-trainer Mark van Bommel kan tegen FC Utrecht weer beschikken over Mohamed Ihattaren. Het zeventienjarige toptalent ontbrak in de laatste competitie, twee weken geleden, vanwege het overlijden van zijn vader.

Van Bommel heeft respect voor de manier waarop Ihattaren ermee omgaat. "Met Mo'tje gaat het goed. Heel goed zelfs", vertelt de trainer op de PSV-website. "Ik vind het knap hoe hij met alles omgaat als 17-jarige. Het trainen zorgt voor afleiding, maar als hij soms liever thuis wil zijn dan mag hij dat. Dat heb ik hem direct verteld. De groep is er voor hem en hij is morgen inzetbaar."

Zaterdagavond gaat PSV op bezoek bij FC Utrecht. Van Bommel vindt het nog te vroeg om te praten over de landstitel. "Het zijn heel belangrijke wedstrijden die je allemaal moet winnen, maar het kampioenschap speelt pas in de laatste fase van het seizoen. Als speler dacht ik ook niet bij de eerste wedstrijd: deze gaat erom. En ook niet bij de twaalfde. Ik wilde wel altijd winnen, maar verder kijken dan de eerstvolgende wedstrijd heeft absoluut geen zin."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws