N.E.C. en verdediger per direct uit elkaar: contract in overleg ontbonden

N.E.C. en verdediger per direct uit elkaar: contract in overleg ontbonden

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 09:18zo 20-10-2019 om 09:18

Laatste update: zondag 20 oktober 2019 om 09:20zo 20-10-2019 om 09:20

Mathias Bossaerts en N.E.C. gaan per direct uit elkaar. Dat laten het management van de speler en de club na een overleg weten. De verdediger zat op een dood spoor in Nijmegen.

De partijen zijn tot de conclusie gekomen dat een ontbinding van het contract van de verdediger de beste oplossing is voor beide partijen. Hierdoor kan Bossaerts per direct op zoek naar een nieuwe werkgever.

Algemeen directeur Wilco van Schaik van N.E.C. geeft aan dat de beslissing is genomen in het belang van de club én mens. "Door de ontwikkelingen rondom een eventuele transfer, na diverse interesse in hem in de zomer, van Mathias is hij tijdelijk buiten de selectie gekomen. Het gaat dan om het belang van de club en van de mens, ofwel de speler", zo laat hij weten in een reactie op de website van de club. "Vandaar dat wij hebben gekozen voor deze oplossing die ons voor beide partijen het beste leek."

"Mathias blijft een talentvolle verdediger die wij zeker terug gaan zien op de internationale velden. Wij danken hem voor zijn inzet bij ons en wensen hem veel succes", sluit Van Schaik af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws