'Verbannen RKC-aanvaller zingt mee met Ajax-liedjes en maakt zichzelf onmogelijk'

'Verbannen RKC-aanvaller zingt mee met Ajax-liedjes en maakt zichzelf onmogelijk'

20-10-2019 21:51
60

Dylan Seys, aanvaller van RKC, heeft zichzelf zaterdagavond in ernstige verlegenheid gebracht. Op zijn persoonlijke Instagram-account plaatste hij filmpjes waarop te horen is hoe hij luidkeels meezingt met de liedjes die de Ajax-fans in het uitvak aanhieven.

De video's zijn ondertussen verwijderd, maar volgens het Brabants Dagblad was 'duidelijk te horen dat Seys de liederen van de Ajax-fans uit volle borst meezingt'. Daarnaast plaatste de Belgische vleugelaanvaller ook beeldmateriaal van de fakkels die in het Amsterdamse vak werden afgestoken. Tot zondagmiddag waren de filmpjes op Instagram te zien, waarna ze plotseling werden verwijderd door Seys.

De Belg leeft al langer in onmin met de beleidsbepalers bij RKC en lijkt hiermee een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de al moeizame relatie tussen hem en de Waalwijkse club. Seys was ontevreden dat hij het seizoen als wisselspeler begon en maakte als invaller geen al te beste beurt. Ondertussen traint Seys al niet meer mee met de eerste selectie bij RKC en moest hij aansluiten bij de beloften, waar hij ook geen wedstrijden mag spelen.