Senesi komt met aparte analyse: 'Het voelde goed, we zijn op de goede weg'

Senesi komt met aparte analyse: 'Het voelde goed, we zijn op de goede weg'

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 22:12zo 20-10-2019 om 22:12

Marcos Senesi kijkt met een positief gevoel terug op zijn basisdebuut voor Feyenoord. De Argentijnse stopper speelde tegen Heracles Almelo (1-1) samen met Edgar Ié in het hart van de Rotterdamse verdediging en vindt dat het goed ging.

Senesi kreeg na afloop forse kritiek, waaronder van Mario Been, maar zelf was de linkspoot tevreden over zijn eerste minuten in de Kuip. "Het voelde goed en ik ben blij dat ik mocht spelen", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Ik vind ook dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld, want het was een moeilijke wedstrijd waarin we toch veel kansen kregen. Zij creëerden er maar één en die ging er juist in. We zijn op de goede weg."

Het duurde lang voordat Senesi zijn basisdebuut mocht maken van Feyenoord-trainer Jaap Stam, die hem daar al op had voorbereid. "Hij had al gezegd dat het langzaam zou gaan en dat is prima, want ik moest nog wennen aan het team en de manier van spelen. Dat is ook aan de trainer om te beslissen. Ik denk dat dit het juiste moment was."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws