Mourinho treitert wederom: 'Ik wil net zo'n baan als Solskjaer, wat een luxe'

Mourinho treitert wederom: 'Ik wil net zo'n baan als Solskjaer, wat een luxe'

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 23:11zo 20-10-2019 om 23:11

José Mourinho heeft zich opnieuw laatdunkend uitgelaten over Ole Gunnar Solskjaer en zijn prestaties bij Manchester United. Mourinho, die vorig seizoen de laan uit werd gestuurd ten faveure van de Noor, vindt dat Solskjaer met fluwelen handschoenen wordt behandeld.

De Portugees was voor Sky Sports analist bij de kraker tussen Manchester United en Liverpool (1-1) en sneerde in die hoedanigheid naar Solskjaer, die het volgens Mourinho maar gemakkelijk heeft. "Ik wil net zo'n baan als hij, waarbij het alleen maar belangrijk is wat er in de toekomst gebeurt en je in het heden constant wordt beschermd."

"Het ziet er goed uit voor Ole", gaat de cynische Mourinho nog verder. "Hij heeft een contract voor drie jaar gekregen en ze praten alleen maar over wat er in de toekomst gaat gebeuren en de jonge spelers die zich verder moeten ontwikkelen. De resultaten van de club op dit moment komen pas aan het einde van een interview ter sprake. Dat vind ik knap, als je dat lukt bij een topclub als Manchester United."

Vorige maand haalde The Special One ook al uit naar de Noorse hoofdcoach van United, die volgens Mourinho voor geen enkele verandering en verbetering had gezorgd op Old Trafford.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws