Seuntjens zint op wraak: 'Respectloos en tijdverspilling, nodig me dan niet uit'

Seuntjens zint op wraak: 'Respectloos en tijdverspilling, nodig me dan niet uit'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 09:06ma 21-10-2019 om 09:06

Laatste update: maandag 21 oktober 2019 om 09:08ma 21-10-2019 om 09:08

Ralf Seuntjens is uit op revanche. De dertigjarige spits van De Graafschap gaat maandagavond op bezoek bij NAC Breda, dat hem afgelopen zomer een poets bakte.

Seuntjens ging na afloop van het seizoen met VVV-Venlo op gesprek bij NAC, maar stond drie minuten later weer buiten: technisch directeur Tom van den Abbeele maakte duidelijk dat hij te oud was. Seuntjens koos vervolgens voor De Graafschap.

"Ik vind het nog steeds respectloos hoe het contact met die man (Van den Abbeele, MvS) is verlopen", zegt Seuntjens tegen de Gelderlander. "Nodig me dan niet uit. Nu was het pure tijdverspilling. Zijn verhaal was dat NAC geen dertigers in de selectie wilde hebben. Later las ik ergens dat ze me toch hadden willen vastleggen, maar dan voor één seizoen. Wat de waarheid ook is; er is in ieder geval gelogen aan hun kant."

Maandagavond gaat hij met De Graafschap op bezoek bij NAC. Seuntjens woonde 27 jaar in Breda. "Ik vind het jammer dat er weinig jongens uit de regio voor NAC spelen. Maar het is een mooie club. Net als De Graafschap eredivisiewaardig vanwege zijn stadion en supporters. Mensen zijn helemaal gek van de club."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws