Veltman belicht Chelsea-speler: 'Paar keer verhuurd, maar doet het nu heel goed'

Veltman belicht Chelsea-speler: 'Paar keer verhuurd, maar doet het nu heel goed'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 07:01di 22-10-2019 om 07:01

Joël Veltman verwacht dat Ajax woensdagavond tegen Chelsea een stuk beter voor de dag gaat komen dan tegen RKC Waalwijk afgelopen weekend. De verdediger blikt alvast vooruit en geeft aan dat Chelsea niet onderschat mag worden.

"De wedstrijd tegen RKC vergeet je gewoon. Natuurlijk moeten we daarvan leren, maar Chelsea dat op bezoekt komt in de Champions League is totaal iets anders. Dat duel staat op zich", begint Veltman tegen NUsport. "We laten het wel structureel zien in de Champions League. We spelen dan gewoon ons eigen spelletje, zoals we dat ook tegen RKC deden in de openingsfase van de tweede helft. Er komt ook altijd iets extra's in je naar boven in de Champions League."

Chelsea kon door een transferverbod geen spelers aantrekken afgelopen zomer, waardoor coach Frank Lampard veel jeugdspelers een kans geeft. "Van onderschatting zal geen sprake zijn. Chelsea blijft Chelsea. Ze hebben zeker nog wel wat goede spelers. Ik heb vooral naar hun spits gekeken, de 22-jarige Tammy Abraham. Hij is een paar keer verhuurd, maar doet het nu heel goed", aldus Veltman. 

Ajax staat er met zes punten na twee wedstrijden goed voor, ziet ook de verdediger. "Ik weet niet of we het met deze stand verplicht zijn om door te gaan, die druk wordt vooral van buitenaf opgelegd, maar natuurlijk willen we dat wel. Zeker na vorig seizoen, dan wil je niet al uitgeschakeld zijn na de groepsfase."

Poll

Wat gaat het worden tussen Ajax en Chelsea?

(6355 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws