'Snoepjes, geld, telefoonnummers... en Virgil van Dijk kwam ook uit zijn broekzak'

'Snoepjes, geld, telefoonnummers... en Virgil van Dijk kwam ook uit zijn broekzak'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 15:03di 22-10-2019 om 15:03

Virgil van Dijk is de vrees van bijna iedere aanvaller in de Premier League, maar zondag had de Nederlandse verdediger van Liverpool zijn handen vol aan Marcus Rashford. Althans, dat stelt talkSPORT-verslaggever Adrian Durham.

Liverpool pakte op de valreep een punt in de Premier League-kraker bij rivaal Manchester United (1-1). Rashford opende na 36 minuten de score op Old Trafford. "Na afloop gingen ze door zijn zakken. Wat snoepjes, een prop geld, een paar telefoonnummers… Maar Virgil van Dijk kwam daar ook uit", aldus de bekende Britse journalist.

Durham noemt het optreden van de Engelse international 'buitengewoon'. "Hij liet Van Dijk op zijn rug liggen, kreeg de overhand en maakte hem bezorgd. Ik vraag mij af of Van Dijk wel heeft geslapen, want Rashford veroorzaakte veel problemen voor hem."

"Hij werkte heel hard en zat er helemaal doorheen toen hij werd gewisseld", vervolgt Durham zijn lofzang over de aanvaller van United. "Hij ging eraf toen ze 1-0 voor stonden en kijk, ze wisten het niet vol te houden. Hij diende een hoop critici van repliek, maar hij moet wel consistenter worden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws