Lof voor Overmars: 'Je hebt mensen die zeggen dat het een schande is, so what?'

Lof voor Overmars: 'Je hebt mensen die zeggen dat het een schande is, so what?'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 07:10wo 23-10-2019 om 07:10

Laatste update: woensdag 23 oktober 2019 om 07:36wo 23-10-2019 om 07:36

Meesterscout Piet de Visser van Chelsea kan genieten van het spel van Ajax. Hij vindt de Amsterdammers minder dan vorig seizoen, maar geeft aan dat directeur spelerszaken Marc Overmars goede zaken heeft gedaan.

"Ik heb genoten van Ajax, al vind ik ze wat minder dan vorig seizoen. Marc Overmars (directeur spelerszaken) is mijn speler geweest bij Willem II. Hij praat niet veel, maar hij gaat ervoor", begint De Visser tegen de Volkskrant. "Hij heeft dat salarisplafond van een miljoen losgelaten. Ja, dan komen Tadic en Blind, dan kunnen ze Neres en Tagliafico houden. Anders zijn ze allemaal weg, dan kun je opnieuw beginnen."

"Nu heeft Ajax een goede kern kunnen behouden. Dat heeft Overmars goed gedaan. Ziyech heeft alweer bijgetekend. Waarom zou hij dan naar Everton gaan voor vier miljoen? Natuurlijk heb je mensen die jaloers worden, dat het overdreven is en een schande. So what? Ze hebben nog nooit zoveel geld op de bank gehad."

De Visser heeft een opmerkelijk ritueel als Chelsea moet voetballen. "Ik ga altijd in het blauw gekleed als Chelsea speelt. Ajax - Chelsea, dat worden twee mooie wedstrijden. Lampard gaat voetballen, en Ajax ook. Ik houd van aanvallend voetbal. Met trainers als Mourinho en Conte kon ik best opschieten, maar ik had altijd strijd met ze. Val nu eens aan, stel jongeren op. Dan zei Mourinho: Me don't care football. I want to win. I want to be the number one in de world. I, I, I. Dan zei ik: het is Chelsea, het is niet I."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws