Mogelijke tegenstander van De Boer en Atlanta United in finale play-offs bekend

24-10-2019 11:59
3

Toronto FC heeft zich geplaatst voor de finale van de Eastern Conference in de Major League Soccer. De Canadezen wonnen met 1-2 van New York City en mochten daar één man in het bijzonder voor bedanken, Alejandro Pozuelo. Daarmee is de mogelijke tegenstander van het Atlanta United van Frank de Boer bekend in de finale van de play-offs bekend.

Pozuelo, voormalig speler van KRC Genk, strafte na rust een fout in de defensie van New York City genadeloos af en bracht Toronto op voorsprong. Via Ismael Tajouri kwamen de bordjes niet veel later weer in evenwicht.

In de 90e minuut kreeg Toronto een strafschop. Pozuelo nam een aanloop en verschalkte New York City-keeper Sean Johnson met een schitterende panenka.

Dit betekent dat Atlanta United en Frank de Boer zich op kunnen gaan maken voor een mogelijke clash met Toronto FC in de finale van de Eastern Conference. De eindstrijd wordt gespeeld op 30 oktober. Atlanta moet nog wel eerst af zien te rekenen met Philadelphia Union. Die wedstrijd wordt in de nacht van vrijdag 25 oktober gespeeld om 2:00 uur Nederlandse tijd.