De Boer houdt titeldroom met Atlanta levend; topschutter Martínez weer belangrijk

De Boer houdt titeldroom met Atlanta levend; topschutter Martínez weer belangrijk

25-10-2019 07:09 Laatste update: 11:48
16

Frank de Boer heeft met zijn Atlanta United de halve finales van de play-offs gehaald. Vrijdagnacht werd er in eigen huis met 2-0 gewonnen van Philadelphia Union, waardoor zijn ploeg het op mag gaan nemen tegen Toronto FC. Als die wedstrijd wordt gewonnen wacht een clash met Los Angeles FC of Seattle Sounders.

Atlanta United won vorig seizoen het kampioenschap onder coach Gerardo Martino en De Boer ligt nog steeds op de route om hetzelfde te presteren. Scherpschutter Josef Martínez was ook tegen Philadelphia weer bijzonder belangrijk voor Atlanta. De Venezolaan schoot tien minuten voor tijd vernietigend de allesbeslissende 2-0 achter doelman Andre Blake. In de eerste helft was het Julian Gressel die voor de 1-0 tekende.

Atlanta neemt het in de halve finale van de play-offs op tegen Toronto FC. Die wedstrijd staat op 30 oktober op het programma. Mochten de manschappen van De Boer ook die wedstrijd winnen dan wacht er in de finale een clash met Seattle Sounders of het Los Angeles FC van de Mexicaanse spits Carlos Vela. De play-offs van de Major League Soccer gaan over één wedstrijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie