Danjuma na uur spelen gewisseld bij Bournemouth; Pröpper wint met Brighton

26-10-2019 17:57
8

Davy Pröpper heeft mijn zijn team Brighton & Hove Albion in eigen huis met 3-2 gewonnen van Everton. Het beslissende doelpunt viel pas diep in blessuretijd van de wedstrijd. Arnaut Danjuma startte in de basis bij Bournemouth, maar werd na een uur spelen gewisseld.

Brighton & Hove Albion - Everton 3-2
Brighton heeft drie punten gepakt tegen Everton. De ploeg van Davy Pröpper kwam na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong door een treffer van Pascal Groß, maar Everton draaide de wedstrijd om door een eigen doelpunt van Adam Webster en en doelpunt van Dominic Calvert-Lewin een kwartier voor tijd. Lang kon de uitploeg niet genieten van de voorsprong: zes minuten later zette Neal Maupay met een benutte strafschop de 2-2 op het scorebord en diep in de blessuretijd zorgde een eigen doelpunt van Lucas Digne ervoor dat Brighton met de volle buit aan de haal ging.

West Ham United - Sheffield United 1-1
Bij West Ham United startte voormalig FC Utrecht-spits Sébastien Haller in de basis. De Fransman zag zijn ploeg vlak voor rust op 1-0 komen door een doelpunt van Robert Snodgrass, maar een overwinning leverde het niet op. In de tweede helft schoot Lys Mousset de gasten op 1-1 en dat bleek de eindstand te zijn in Londen.

Watford - Bournemouth 0-0
Geen doelpunten bij Watford tegen Bournemouth. De uitploeg was de sterkste, maar wist het veldoverwicht niet uit te drukken in doelpunten. Arnaut Danjuma startte in de basis bij Bournemouth, maar werd na ongeveer een uur geleden vervangen door Harry Wilson.