Advies voor Stam in aanloop naar Klassieker: 'Zou familiepak Stimorol meenemen'

Advies voor Stam in aanloop naar Klassieker: 'Zou familiepak Stimorol meenemen'

27-10-2019 08:49
183

Leon ten Voorde, journalist van TC/Tubantia, heeft met verbazing zitten kijken naar de wanprestatie van Feyenoord in de Europa League tegen Young Boys en verwacht een zware middag voor de Rotterdammers op bezoek bij Ajax.

'Young Boys-Feyenoord was donderdag een kwartiertje onderweg toen ik besloot het grote Jaap Stam-interview in Voetbal International van deze week er eens bij te pakken. Voor de mensen die helemaal niets van die wedstrijd hebben gezien, hierbij een korte samenvatting: tot aan dat leesmoment hadden de spelers van Feyenoord er werkelijk alles aan gedaan - ziel en zaligheid gooiden ze er in - om gevaar te stichten. Voor de eigen goal, wel te verstaan. De Kelderklasse verpakt als Europa League', is Ten Voorde kritisch in zijn column in de TC/Tubantia.

Ten Voorde ziet dat Stam tijdens wedstrijden stug door blijft kauwen op zijn stukje kauwgum en heeft een advies voor de coach. 'Ik heb geen idee of Jaap Stam een goede trainer is. Ik weet wel dat het voor de gezondheid als trainer niet goed is dat je verdediging bestaat uit een stelletje spookrijders. Eén van de bijwerkingen van kauwgom kauwen is, dat het de stress verlaagt. Zondag speelt Feyenoord De Klassieker bij Ajax. Als ik Jaap Stam was zou ik een familiepak Stimorol meenemen naar De Arena.'