Zeefuik doet verhaal: 'Gewoon schandalig, vind het nog steeds niet kunnen'

Zeefuik doet verhaal: 'Gewoon schandalig, vind het nog steeds niet kunnen'

27-10-2019 15:45
12

Deyovaisio Zeefuik heeft de beelden gezien en vindt nog steeds dat FC Groningen is benadeeld door scheidsrechter Allard Lindhout. In een duel met Chidera Ejuke van sc Heerenveen werd de verdediger uit balans gebracht. Daarbij maakte hij hands, waarna Lindhout een strafschop toekende aan Heerenveen.

Zeefuik doet na afloop voor de camera van FOX Sports zijn verhaal. "Ik vind dat ik uit balans werd gebracht. Ik viel, het was een natuurlijke beweging. Mensen die gevoetbald hebben, weten wat wat is. Dit vind ik gewoon schandalig."

"Ik heb het teruggekeken en ben het er nog steeds niet mee eens. Het is een natuurlijke beweging. Als je het in slowmotion gaat bekijken, zie je zo'n beweging. Tja, ik vind het nog steeds niet kunnen. Ik kon het niet geloven, maar je moet het loslaten en gewoon doorgaan."

Zeefuik kreeg de taak om Ejuke in toom te houden. De Nigeriaan is de man in vorm bij Heerenveen. "Je kunt zien dat het een goede speler is. Hij heeft leuke acties, maar ik had hem in m'n zak. Zo is het gewoon", lacht Zeefuik.