Van der Vaart stuurt oude club bericht over Ziyech: 'Denk dat hij sensatie wordt'

Van der Vaart stuurt oude club bericht over Ziyech: 'Denk dat hij sensatie wordt'

27-10-2019 23:40 Laatste update: 23:49
107

Rafael van der Vaart hoopt dat Hakim Ziyech de overstap gaat maken naar Tottenham Hotspur. Van der Vaart heeft al contact opgenomen met zijn oude club om ze te tippen over Ziyech, die volgens hem een sensatie kan worden bij de club.

"Ik hoop echt dat hij, en dat meen ik, naar Tottenham Hotspur gaat. Ik heb vandaag een berichtje gestuurd naar Levy (de voorzitter van Tottenham, red.). Ik heb gezegd: haal na dit seizoen Ziyech. Ik ben ervan overtuigd dat hij in Londen een sensatie wordt. En dat gun ik hem ook", vertelt Van der Vaart aan tafel bij Studio Voetbal van de NOS.

Ziyech werd in De Klassieker tegen Feyenoord na ongeveer 75 minuten gewisseld voor Ryan Gravenberch. De Marokkaans international maakte vervolgens een zeer geïrriteerde indruk op de bank. "Het zou mij als trainer niet uitmaken, maar je weet hoe clubs denken: die willen allemaal ideale schoonzonen. Wat kan mij het schelen? Het stadion loopt vol voor hem", aldus Van der Vaart. "Ik hoop dat Spurs hem neemt en zegt: we gaan het wel zien."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie