Opvallende tip van Snoei: Vandaag was ik zeker niet goed genoeg voor Feyenoord

Opvallende tip van Snoei: "Vandaag was ik zeker niet goed genoeg voor Feyenoord"

30-10-2019 13:05
22

De Graafschap-trainer Mike Snoei tipte Branco van den Boomen deze week bij Feyenoord, maar de middenvelder vindt op basis van zijn optreden tegen Vitesse niet dat hij daar thuishoort. De Graafschap speelde dinsdag tegen Vitesse in de beker. 

"Zet hem eens op het middenveld van Feyenoord", vertelde Snoei aan Omroep Gelderland. "Met de punt naar achteren, voor mijn part. Dan heb je toch een regisseur van geweldige klasse en kwaliteit? Ik weet waar het aan schort bij Feyenoord, dat is mijn club. Dat zie ik ook als ik op de bank lig te kijken naar zo'n wedstrijd in Zwitserland (tegen Young Boys, red.)."

Van den Boomen reageerde na afloop van het duel met Vitesse op die uitspraken. "Ik denk dat de trainer bedoelde dat ze zo'n speler als ik nodig hebben", zegt hij tegen Veronica Inside. "Vandaag was ik zeker niet goed genoeg voor Feyenoord."

Van den Boomen denkt dat De Graafschap goed genoeg is om te promoveren naar de Eredivisie. "Ja, dat vind ik wel. Dat hebben we vandaag zeker niet laten zien, maar ik vind ons wel goed genoeg om te promoveren naar de Eredivisie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie