De Wolf 'sowieso' op de bank: 'Wachten af tot hij en Feyenoord akkoord zijn'

De Wolf 'sowieso' op de bank: 'Wachten af tot hij en Feyenoord akkoord zijn'

30-10-2019 14:18
86

John de Wolf wordt sterk in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord, waar hij als assistent-trainer aan de slag kan gaan, maar woensdagavond zit de oud-voetballer nog gewoon op de bank bij zijn club Spakenburg. Met die ploeg neemt de coach het in de KNVB Beker op tegen ASWH.

Hoewel vrijwel zeker is dat De Wolf assistent-trainer wordt van Dick Advocaat bij Feyenoord, weet Spakenburg nog van niets. "Formeel zijn we nu nog geen partij", zegt voorzitter Klaas Hartog in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We wachten af tot De Wolf en Feyenoord akkoord zijn. Het heeft geen zin om daar nu op vooruit te lopen."

De kans dat De Wolf nog vóór de wedstrijd tegen ASWH van woensdagavond vertrekt is nul, zegt Hartog. "Hij zit sowieso op de bank. Daarna is het afwachten."

De Wolf zal samen met Cor Pot het assistententeam van Advocaat in Rotterdam gaan vormen. Na het vertrek van Jaap Stam zou er bij Feyenoord geen plek meer zijn voor assistenten Denny Landzaat, Roy Makaay, Saïd Bakkati en Jean-Paul van Gastel.