Breaking news

LIVE: Feyenoord start met Sinisterra en zonder Haps aan uitduel in Friesland

Feyenoord wil rechterhand van Stam behouden: 'De club is heel enthousiast over me'

Feyenoord wil rechterhand van Stam behouden: 'De club is heel enthousiast over me'

Gepubliceerd: donderdag 31 oktober 2019 om 06:54do 31-10-2019 om 06:54

Door de komst van Dick Advocaat, John de Wolf en Cor Pot is er bij Feyenoord geen plek meer voor Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay. Detail: Saïd Bakkati, jarenlang de rechterhand van de vertrokken Jaap Stam, mag blijven zitten. Volgens Bakkati heeft Stam daar geen moeite mee.

Bakkati was Stam's assistent-trainer bij Jong Ajax, Reading, PEC Zwolle en Feyenoord. In veel gevallen is de meegebrachte assistent solidair aan de vertrokken hoofdtrainer, maar Bakkati blijft op zijn post.

"De club bleek heel enthousiast over me en wilde me mede op advies van de spelers graag behouden", zegt Bakkati donderdag in gesprek met De Telegraaf. Bakkati (38) sprak daar wel over met Stam. "Ik heb goede gesprekken met Jaap gevoerd en hij begrijpt mijn beslissing om te blijven. We zijn even goede vrienden."

Bakkati vindt het jammer dat Stam is vertrokken uit De Kuip. "Jaap is gewoon een heel goede trainer, maar het is helaas anders gelopen dan we hadden gehoopt." Feyenoord maakte woensdag bekend dat Advocaat (72) tot het einde van het seizoen tekent als hoofdtrainer. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws