Ibrahimovic en Raiola krijgen nieuwe transferoptie: We zouden wel gek zijn

Ibrahimovic en Raiola krijgen nieuwe transferoptie: "We zouden wel gek zijn"

31-10-2019 10:18
29

Zlatan Ibrahimovic kan de overstap maken naar Australië. Perth Glory, een club uit de A-League, heeft belangstelling voor de Zweedse veteraan (38).

Onlangs was er de flirt met Napoli, deze week hintte hij naar een terugkeer in Spanje en inmiddels is ook Perth Glory een kanshebber op zijn komst. De Australische club hoopt ibrahimovic vast te leggen als zogenaamde gastspeler. Het contract van de topspits bij LA Galaxy loopt aan het einde van het seizoen af.

"We hebben gewoon eens gevraagd of hij belangstelling heeft, meer niet", laat Perth Glory-directeur Tony Pinata weten op een persconferentie. "We weten dat zijn contract afloopt bij LA Galaxy en de transfermarkt in Europa gaat pas in januari open, dus is er de mogelijkheid dat hij vier, vijf of zes wedstrijden in de A-League speelt. We zouden wel gek zijn als we het niet proberen."

Ibrahimovic gaat nu waarschijnlijk in conclaaf met zaakwaarnemer Mino Raiola om de belangstelling uit Australië te bespreken. De Zweed stond eerder onder contract bij Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain en Manchester United. Bij Perth Glory kan hij voor zes wedstrijden tekenen.