Xhaka verklaart uitbarsting: 'Ze zeiden: breken je benen en vermoorden je vrouw'

Xhaka verklaart uitbarsting: 'Ze zeiden: breken je benen en vermoorden je vrouw'

Gepubliceerd: donderdag 31 oktober 2019 om 21:27do 31-10-2019 om 21:27

Laatste update: donderdag 31 oktober 2019 om 23:28do 31-10-2019 om 23:28

Granit Xhaka heeft voor het eerst sinds zijn veelbesproken wissel tegen Crystal Palace van afgelopen zondag gereageerd op zijn woedeuitbarsting. Hij geeft aan dat hij zijn kookpunt bereikte toen hij gewisseld werd, maar verontschuldigt zich tegenover de fans.

"Mijn gevoel dat ik niet begrepen werd door de fans en de herhaaldelijke beledigingen via social media en tijdens wedstrijden van de afgelopen weken en maanden raken mij diep", aldus de middenvelder op zijn Instagram-pagina. "Mensen zeiden dingen als: we breken je benen, vermoorden je vrouw en we hopen dat je dochter kanker krijgt. Dat raakte me echt en ik bereikte mijn kookpunt in het stadion zondag."

De Zwitser geeft aan dat hij zich niet zo mee had moeten laten slepen door de situatie, maar hoopt dat de supporters en hij dit vergeten en verder gaan. "Ik liet mezelf meeslepen en reageerde niet respectvol tegen de supporters die onze club wel steunen. Dat was niet mijn bedoeling en daarvoor wil ik mijn excuses aanbieden. Ik zal altijd 100 procent geven naast en op het veld", sluit Xhaka af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws