Pereiro 'redder in nood' voor moeizaam scorend PSV: Bij Ajax noem ik er zo vijf

Pereiro 'redder in nood' voor moeizaam scorend PSV: "Bij Ajax noem ik er zo vijf"

Gepubliceerd: zondag 3 november 2019 om 12:36zo 03-11-2019 om 12:36

Laatste update: zondag 3 november 2019 om 18:00zo 03-11-2019 om 18:00

Arnold Bruggink denkt dat Gastón Pereiro de speler is die PSV op dit moment nodig heeft. De ploeg van Mark van Bommel komt maar moeilijk tot scoren en met Pereiro heeft PSV wel degelijk een speler met scorend vermogen in huis. 

"Wat bij PSV heel erg opvalt: wie uit het elftal dat tegen Sparta speelde gaat tien doelpunten of meer maken dit seizoen?", vraagt Bruggink zich hardop af bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Bij Ajax noem ik er zo vijf: Ziyech, Tadic, Neres, Promes, Van de Beek. Dat zijn jongens die er zeker tien of meer gaan maken."

"Malen is eigenlijk de enige echte doelpuntenmaker binnen de selectie van PSV", concludeert Bruggink, die verwijst naar de grotere hoeveelheid doelpuntenmakers die PSV vorig seizoen in de gelederen had. Zo was Pereiro de afgelopen jaren altijd goed voor een x-aantal doelpunten, maar de Uruguayaan staat op dit moment op een zijspoor in Eindhoven. "Ik denk dat Pereiro een speler wordt die PSV weer gaat opstellen. Hij maakt simpelweg meer doelpunten", besluit Bruggink.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws