'Goed nieuws voor Ajax: Van de Beek, Álvarez en Martínez lijken Chelsea te halen'

'Goed nieuws voor Ajax: Van de Beek, Álvarez en Martínez lijken Chelsea te halen'

Gepubliceerd: maandag 4 november 2019 om 07:45ma 04-11-2019 om 07:45

Laatste update: maandag 4 november 2019 om 07:51ma 04-11-2019 om 07:51

Goed nieuws voor Ajax in aanloop naar de wedstrijd tegen Chelsea van aankomende dinsdag. Donny van de Beek, Edson Álvarez en Lisandro Martínez lijken op tijd klaar voor de Champions League-clash. 

Dat meldt De Telegraaf. Van de Beek ging vrijdagavond met hamstringklachten naar de kant tegen PEC Zwolle, maar de middenvelder werd de dag na de wedstrijd behandeld door de fysiotherapeuten van de club en ook vandaag gaan de fysio's met hem bezig. 

Ook kwam er goed nieuws over Álvarez en Martínez, die beiden op tijd klaar lijken te zijn voor de wedstrijd tegen Chelsea. Martínez kreeg een flinke trap van Gustavo Hamer te verwerken, maar volgens de medische staf heeft dit slechts voor zwelling gezorgd bij de Argentijn en is er geen inwendig letsel.

Álvarez moest na een elleboog van Mustafa Saymak naar de kant. De Mexicaan verloor daarbij een stuk van zijn tand en moest het veld duizelig verlaten. De duizeligheid is verdwenen en ook de tand is hersteld. Zowel Martínez als Álvarez worden maandag getest op De Toekomst, maar de club is positief over de speelkansen van beide spelers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws