Ajax met twintig spelers naar Londen: Ten Hag moet twee afvallers aanwijzen

Ajax met twintig spelers naar Londen: Ten Hag moet twee afvallers aanwijzen

04-11-2019 13:48
69

Ajax reist maandagmiddag met twintig spelers af naar Londen voor de uitwedstrijd tegen Chelsea. Donny van de Beek, Edson Álvarez en Lisandro Martínez zijn dus inzetbaar.

De Nederlander, Mexicaan en Argentijn vielen vrijdagavond geblesseerd uit tegen PEC Zwolle (2-4), maar zijn op tijd fit voor het Champions League-duel met Chelsea. Van de Beek, Álvarez en Martínez stappen maandagmiddag op het vliegtuig naar Londen.

Omdat de UEFA-regels voorschrijven dat Ajax maximaal achttien spelers mag opnemen in de wedstrijdselectie, vallen er dinsdag nog twee spelers buiten de boot. De verwachting is dat de keuze van trainer Erik ten Hag op Kjell Scherpen en Zakaria Labyad valt.

Ajax arriveert rond 15.20 uur in Londen. Na de persconferentie met Ten Hag en aanvoerder Dusan Tadic volgt om 21.00 uur nog een korte training op Stamford Bridge. Ajax en Chelsea trappen dinsdagavond om 21.00 uur af.

De selectie van Ajax: Varela, Onana, Scherpen, Schuurs, Veltman, Álvarez, Mazraoui, Blind, Martínez, Dest, Tagliafico, Van de Beek, De Jong, Marin, Labyad, Neres, Huntelaar, Tadic, Promes, Ziyech.