'Ze moeten in Eindhoven durven toegeven dat Ajax een veel betere ploeg heeft'

'Ze moeten in Eindhoven durven toegeven dat Ajax een veel betere ploeg heeft'

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 08:47do 07-11-2019 om 08:47

Ronald Waterreus denkt dat PSV de titel nu al kan vergeten, maar vindt niet dat coach Mark van Bommel daar de schuld van mag krijgen. De oud-keeper ziet dat de hiërarchie bij PSV niet goed in balans is.

"De titel kunnen ze nu al vergeten", vertelt Ronald Waterreus in gesprek met de Volkskrant. "Zelfs als Ajax nog drie keer verliest, moet PSV de komende 23 wedstrijden winnen om kampioen te worden. Dat gaat niet gebeuren. Misschien moeten ze in Eindhoven durven toegeven dat Ajax een veel betere ploeg heeft."

Volgens Waterreus mag het Van Bommel niet kwalijk worden genomen als de landstitel dit seizoen niet naar Eindhoven gaat. "Beoordeel de ontwikkeling van de ploeg, de spelers en hemzelf als coach. De jonge talenten in de aanvalslinie hebben veel verbloemd bij PSV."

"Het is veelzeggend dat de rechtsback gaat roepen wat er moet gebeuren", refereert Waterreus aan de uitspraken van Denzel Dumfries na het gelijke spel tegen Sparta. "Ik zou Denzel adviseren om een bal af te pakken en die bij een ander in te leveren. En verder te zwijgen. Het zegt ook iets over de hiërarchie bij PSV dat Dumfries zijn ongenoegen uit, want hij heeft wel een punt."

Poll

Gaat PSV het kampioenschap nog pakken dit seizoen?

(2868 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws