Van der Vaart praat met Genee: Ik denk dat het sowieso leuk aan het worden is

Van der Vaart praat met Genee: "Ik denk dat het sowieso leuk aan het worden is"

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 12:29vr 08-11-2019 om 12:29

Rafael van der Vaart heeft het goed naar zijn zin aan tafel bij Studio Voetbal. Door de gewijzigde formatie begint het steeds leuker te worden, vindt Veronica Inside-presentator Wilfred Genee. Van der Vaart is het daarmee deels eens.

"Ik denk dat het sowieso leuk aan het worden is", zegt Van der Vaart bij het radioprogramma Veronica Inside. "Het is goed dat Theo Janssen erbij zit en ik denk dat Sjoerd van Ramshorst (nieuwe presentator, red.) het goed doet. Ik was ook heel goed met Tom Egbers."

"We hebben gewoon plezier aan tafel. Daarvoor ben ik er ook gaan zitten. Gelukkig maar, want er zijn genoeg saaie mensen op televisie. Lekker praten over voetbal met een beetje humor en ook nog mensen die er veel verstand van hebben. Theo en Pierre van Hooijdonk hebben op hoog niveau gespeeld en Arno Vermeulen nemen we er maar bij af en toe", aldus Van der Vaart met een knipoog.

De 109-voudig international van Oranje kan het naar eigen zeggen goed vinden met Vermeulen, die regelmatig kritiek krijgt op social media. "Nee, Arno is leuk. Lekker tegendraads, dat vind ik wel leuk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws