Stegeman pakt Chelsea-Ajax als voorbeeld: 'Iemand die het kan organiseren'

Stegeman pakt Chelsea-Ajax als voorbeeld: 'Iemand die het kan organiseren'

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 14:35vr 08-11-2019 om 14:35

Als het aan PEC Zwolle-trainer John Stegeman ligt, gaan Bram van Polen en Mike van Duinen mee naar Enschede voor de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Twente. Vooral de rol van Van Polen valt volgens Stegeman niet te onderschatten.

De kans op een invalbeurt is niet groot, maar Van Polen en Van Duinen zijn belangrijk voor PEC. "Ik wil ze onder voorbehoud meenemen naar FC Twente, omdat ze van waarde zijn in de kleedkamer", zegt Stegeman tegen De Stentor. "Als trainer ben ik heel blij met iemand als Bram in de ploeg, omdat hij zegt wat hij vindt."

Als voorbeeld neemt Stegeman de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Chelsea (4-4). "Na twee rode kaarten moet je als trainer ineens schakelen. Dan is het fijn om iemand in het veld te hebben die het een en ander kan organiseren."

Van Polen speelde dit seizoen vanwege een schouderblessure nog geen officiële wedstrijd voor PEC. Van Duinen was uit de roulatie met een middenvoetsbeentje. Het tweetal heeft deze week volledig met de groep meegetraind.

Poll

Wat wordt FC Twente - PEC Zwolle?

(510 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws