PSV gaat serieus om met klacht van supporters: 'Redelijke oplossing gevonden'

PSV gaat serieus om met klacht van supporters: 'Redelijke oplossing gevonden'

09-11-2019 15:39 Laatste update: 15:52
87

PSV wil in de toekomst vaker open trainingen organiseren. Vanuit de supportersgroepen heerst er veel onvrede omdat bijna alle trainingen van Mark van Bommel besloten zijn. Van Bommel ging zaterdag samen met algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch directeur John de Jong in gesprek met een klein deel van de supporters, die hun zorgen uitten.

"Er was ook een vraag van de supporters over de open trainingen", vertelt Gerbrands aan Omroep Brabant. "Vandaag wordt er op strategie getraind, maar er worden ook dingen besproken met spelers. De vraag is of iedereen dat moet zien. Ik heb uitgelegd hoe dat in elkaar steekt. Er is ook gekeken naar hoe we meer ruimte kunnen krijgen om vaker een training open te gooien. Die boodschap heeft Van Bommel aan ze verteld."

Wedden

Meer odds

"In het buitenland is geen enkele training open en kom je het complex helemaal niet meer op", vervolgt Gerbrands. "Bij PSV was het altijd open en nu moeten we een variant vinden waardoor we deels besloten kunnen trainen, omdat het lekker is om het ook een keer zonder pers te doen, want als Van Bommel een keer boos wordt, wordt dat ook weer uitvergroot, en de trainingen open kunnen gooien. Ik denk dat we een redelijke oplossing hebben gevonden."