LIVE-discussie: Gebruikelijke namen bij Heracles, Maaskant schuift met aanvallers

LIVE-discussie: Gebruikelijke namen bij Heracles, Maaskant schuift met aanvallers

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 19:58za 09-11-2019 om 19:58

VVV-Venlo heeft op bezoek bij Heracles Almelo de punten keihard nodig. Trainer Robert Maaskant krijgt zijn elftal maar niet aan het voetballen en om niet serieus in gevaar te komen is een overwinning haast noodzakelijk.

De elf spelers die Heracles-trainer Frank Wormuth het veld in stuurt kunnen we ondertussen bijna dromen. Het centrale duo achterin, bestaande uit Robin Pröpper en Mats Knoester, speelt al een tijdje goed en mag het ook tegen VVV weer gaan laten zien. Voorzin moeten Silvester van der Water en Dabney dos Santos de aanvoer voor topscorer Cyriel Dessers verzorgen.

Robert Maaskant, de bekritiseerde trainer van degradatiekandidaat VVV, heeft voor een andere invulling van zijn voorhoede gekozen. Waar Haji Wright normaal gesproken de belangrijkste frontman was voor de Venlonaren, staat daar nu Elia Soriano. De lange Wright is vleugelaanvaller geworden.

De opstellingen:

Heracles Almelo: Blaswich; Bakboord, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Merkel, Mauro Junior; Van der Water, Dessers, Dos Santos.

VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Röseler, Schäfer, Janssen; Neudecker, Post, Van Ooijen; Wright, Soriano, Yeboah.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws