VVV hakt knoop door na slechte resultaten en beëindigt samenwerking met Maaskant

VVV hakt knoop door na slechte resultaten en beëindigt samenwerking met Maaskant

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 12:46ma 11-11-2019 om 12:46

Laatste update: maandag 11 november 2019 om 13:51ma 11-11-2019 om 13:51

VVV-Venlo heeft de samenwerking met trainer Robert Maaskant per direct beëindigd. Dat meldt de club op de sociale kanalen. De Venlonaren zitten na acht nederlagen op rij in bijzonder zwaar weer.

De Venlonaren leggen in een statement op de eigen website uit dat Maaskant in een gesprek is verteld dat de club niet met hem verder wil. Ook Raymond Libregts, assistent-trainer van de flamboyante oefenmeester, wordt ontslagen. Mark Luijpers, de andere assistent van Maaskant, mag wel aanblijven. VVV bedankt Maaskant en Libregts voor hun inzet en wenst ze verder ook veel succes in het verdere verloop van hun carrière.

Marco Bogers, algemeen directeur van VVV, haalt de slechte resultaten aan als reden voor het ontslag van Maaskant. "Na zorgvuldig overleg hebben wij de beslissing moeten nemen om afscheid te nemen van onze trainer Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts. De slechte sportieve resultaten in de afgelopen periode liggen daaraan ten grondslag."

De Telegraaf tipt ondertussen Maurice Steijn als opvolger van Maaskant. De trainer uit Den Haag nam aan het einde van vorig seizoen juist nog afscheid in Venlo om in het Midden-Oosten aan de slag te kunnen gaan, maar zijn avontuur daar verliep niet zoals gehoopt. Steijn is beschikbaar en wordt volgens de ochtendkrant veel genoemd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws