Plotselinge blessuregolf bij Feyenoord: gezelschap voor Senesi en Vermeer

Plotselinge blessuregolf bij Feyenoord: gezelschap voor Senesi en Vermeer

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 14:40ma 11-11-2019 om 14:40

Slecht nieuws voor Feyenoord: in navolging van Kenneth Vermeer heeft ook Justin Bijlow een blessure opgelopen. De 21-jarige reservedoelman heeft zich afgemeld voor Jong Oranje.

Bijlow was door bondscoach Erwin van de Looi opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen tegen Jong Gibralter en de oefeninterland tegen Jong Engeland. Jan Hoekstra van FC Groningen is bij de selectie gehaald als vervanger van de Feyenoorder. Naast Bijlow haakte ook middenvelder Azor Matusiwa van FC Groningen af. Zijn vervanger is Joey Veerman (sc Heerenveen).

Vermeer, die Bijlow dit seizoen uit de basis van Feyenoord houdt, hield een blessure over aan het gewonnen competitieduel met RKC Waalwijk (3-2). Hij moest zich daarom afmelden bij bondscoach Ronald Koeman. Marco Bizot (AZ) is bij de Oranje-selectie gehaald als zijn vervanger. Maandag haakte ook Argentinië O23-international Marcos Senesi af. De verdediger heeft een breukje in zijn linkerarm opgelopen.

Onduidelijk is hoe lang de drie geblesseerde Feyenoorders zijn uitgeschakeld. De ploeg van trainer Dick Advocaat hervat de competitie volgende week zondag tegen FC Groningen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws