De Ligt zoekt Oranje-maatje op in Italië: 'Mooie band tussen ons ontstaan'

De Ligt zoekt Oranje-maatje op in Italië: 'Mooie band tussen ons ontstaan'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 10:30wo 13-11-2019 om 10:30

Laatste update: woensdag 13 november 2019 om 10:54wo 13-11-2019 om 10:54

De één speelt bij Juventus en de ander bij Internazionale, maar Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij spreken regelmatig met elkaar af in Italië. Dat vertellen de twee aan de NOS.

"Ik ben regelmatig bij hem", bevestigt de negentienjarige verdediger van Juventus en Oranje. "Laatst hebben we wat gegeten na de onderlinge wedstrijd (1-2 voor Juventus, red.). Het is vanuit Turijn maar een uurtje rijden naar Milaan. Ik vind het heel fijn om iemand in de buurt te hebben om Nederlands mee te spreken."

De Vrij denkt er ook zo over. "Matthijs is bij mij langs geweest en het staat op de planning om een keer bij hem langs te gaan. Er is een mooie band tussen ons ontstaan. Het is leuk om elkaar af en toe te zien."

In de Serie A hijgt Internazionale in de nek bij Juventus, terwijl De Ligt en De Vrij ook concurreren bij het Nederlands elftal. "Het is een mooie strijd", zegt De Ligt. "Maar bij het Nederlands elftal zie ik hem meer als een vriend. Als Stefan speelt, gun ik het hem. En als ik speel, dan gunt hij het mij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws