'Ajax had in 2016 ook interesse in mij, maar ik koos destijds bewust voor PSV'

'Ajax had in 2016 ook interesse in mij, maar ik koos destijds bewust voor PSV'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 21:30wo 13-11-2019 om 21:30

Bart Ramselaar trok in 2016 van FC Utrecht naar PSV, maar had destijds ook naar Ajax kunnen gaan. De middenvelder koos uiteindelijk voor de Eindhovenaren, maar wist daar niet te slagen en keerde afgelopen zomer weer terug in de Domstad.

Ramselaar speelde onder Phillip Cocu nog regelmatig, maar Mark van Bommel had geen plek in het team voor Ramselaar. "In mijn laatste seizoen speelde ik alleen nog maar bij Jong PSV en in de beker", vertelt de middenvelder in het programma Bij Andy in de Auto op FOX Sports. "Soms nog eens wat wedstrijden bij Jong Oranje, maar dat was het dan ook."

De keuze voor PSV was wel een bewuste. "Ajax had ook interesse in die periode, maar ik koos voor PSV", laat de spelmaker weten. "In het begin speelde ik ook nog best vaak en maakte ik mijn debuut in het Nederlands elftal."

Na zijn mislukte laatste seizoen in Eindhoven bood FC Utrecht uitkomst voor Ramselaar, maar ook AZ was in de markt. "Die wilden alleen nog even wachten of ze wel Europees voetbal zouden halen. Utrecht was concreter en pakte meteen door."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Had Ramselaar er beter aan gedaan om voor Ajax te kiezen?

Ja
43%
Nee
57%
(3350 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws