Ambitieus De Graafschap mikt op versterking: Ziek, zwak of misselijk

Ambitieus De Graafschap mikt op versterking: "Ziek, zwak of misselijk"

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 19:25do 14-11-2019 om 19:25

De Graafschap mikt in de winterstop op versterking. Trainer Mike Snoei (foto) hoopt op een rappe aanvaller die Mo Hamdaoui en Daryl van Mieghem kan vervangen.

Dat laat Snoei weten aan Omroep Gelderland. De Graafschap wil al na één jaar terugkeren in de Eredivisie en heeft om dat doel te bereiken nog een of meerdere versterkingen nodig. De technische leiding van de club kijkt naar de mogelijkheden om zich in de winterstop te versterken.

"We zoeken iemand die Hamdaoui of Van Mieghem kan vervangen", vertelt Snoei. "Of de concurrentie met ze kan aangaan. Nu gaat dat met spelers die eigenlijk middenvelder zijn te geforceerd, zoals Helmer en Nijland."

"We kijken naar flankspelers die naar binnen kunnen spelen. Onze selectie is vrij smal met zestien spelers en vier uit de jeugd. Als iemand ziek, zwak of misselijk wordt, is dat moeilijk op te vangen."

De Graafschap staat na veertien wedstrijden samen met SC Cambuur op een gedeelde eerste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De Doetinchemmers verloren nog niet. Cambuur deed dat al twee keer en speelde drie keer gelijk, maar De Graafschap remiseerde zes keer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat De Graafschap promoveren?

(874 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws