'Of ik me na m'n carrière bij FOX zie zitten? Als ze me vragen zou ik het doen'

'Of ik me na m'n carrière bij FOX zie zitten? Als ze me vragen zou ik het doen'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 14:24vr 15-11-2019 om 14:24

Thomas Verhaar ziet het na zijn carrière wel zitten om analist te worden. De spits van Excelsior wordt nu al regelmatig ingehuurd door diverse media, waaronder RTV Rijnmond. Verhaar geeft echter toe dat hij zich regelmatig ergert aan de analisten die nu op televisie te zien zijn.

Verhaar is zo nu en dan te gast bij FC Rijnmond, een voetbalpraatprogramma van RTV Rijnmond. "Ik vind dat leuk om te doen. Of ik me na mijn voetbalcarrière als deskundige bij FOX Sports zie zitten? Weet je, als ze me vragen dan zou ik dat altijd doen", vertelt Verhaar (31) in het Algemeen Dagblad. "Maar meestal stoor ik me eerder aan analisten dan dat ik vind dat ze nuttig zijn."

Verhaar neemt het zondag met Excelsior op tegen FC Den Bosch. "In de voorbereiding verloren we daar (met 4-1, red.). Toen hadden we het de tweede helft niet goed voor elkaar. Maar ik zie het niet als graadmeter voor komende zondag. Vooral het resultaat moet anders."

Den Bosch staat op de veertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Verhaar verwacht echter niet dat Excelsior daarom makkelijk gaat winnen. "Het is niet zo dat we daar even de punten gaan ophalen. Met Sparta heb ik daar een keer gelijkgespeeld en gewonnen. Maar dat was pas in de laatste minuut. Dus het blijft kut om daar te spelen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws