'Geweldige' De Jong wacht opnieuw felle strijd: 'Wil hem weer aan banden leggen'

'Geweldige' De Jong wacht opnieuw felle strijd: 'Wil hem weer aan banden leggen'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 18:36vr 15-11-2019 om 18:36

Frenkie de Jong kan zijn borst natmaken voor het EK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal met Noord-Ierland. Paddy McNair is net als vorige maand van plan om de middenvelder van FC Barcelona te schaduwen.

McNair zat De Jong vorige maand in De Kuip fel op de huid. "Hij is een geweldige speler", zegt de Middlesbrough-speler tegen Belfast Telegraph. "Ik wist van te voren dat ik er kort op moest zitten. In de laatste tien tot vijftien minuten begon hij het spel wel te dicteren, dus dat is iets waar ik op moet letten."

"Maar dat lag ook aan het spelbeeld", vervolgt McNair. "Wij zakten verder terug en hij liet zich uitzakken tussen De Ligt en Van Dijk om de bal op te halen. De Jong is een geweldige speler en het was mooi om het tegen hem op te nemen. Hopelijk kan ik hem opnieuw aan banden leggen."

Noord-Ierland kwam in Rotterdam op een 0-1 voorsprong, maar in de laatste tien boog Oranje dat om: 3-1. "De laatste vijf minuten waren niet gelukkig voor ons", stelt McNair. "Het was pijnlijk. Iemand zei dat het op een horrorfilm leek, omdat je al aan zag komen wat ging gebeuren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws