Ten Hag heeft extra optie voor Ajax-middenveld: 'Hij kan een rol spelen voor ons'

Ten Hag heeft extra optie voor Ajax-middenveld: 'Hij kan een rol spelen voor ons'

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 13:52vr 22-11-2019 om 13:52

Noussair Mazraoui is Sergiño Dest niet voorbijgestreefd in de pikorde bij Ajax. Dat benadrukt trainer Erik ten Hag. Mazraoui kreeg in de laatste drie duels voor de interlandbreak de voorkeur boven Dest.

De kersverse international van de Verenigde Staten hoeft zich echter geen zorgen te maken. "Sergiño heeft heel veel gespeeld, we hebben een beetje roofbouw op hem gepleegd. Maar hij heeft ook prikkels nodig, uitdagingen om steeds weer op een hoger niveau te komen. Dat kan ook uit interne concurrentie komen. Hij heeft ontzettend veel potentieel, maar mag daar niet tevreden mee zijn", aldus Ten Hag op de persconferentie in Amsterdam.

Ook Carel Eiting kwam ter sprake, daags voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Hij is terug van blessureleed. "Carel begon het seizoen heel goed in de voorbereiding, maar viel weg toen het team zijn vorm kreeg. Hij was toen niet beschikbaar en het team gaat dan verder. Carel is nu weer medisch fit en heeft ritme opgedaan bij Jong Ajax. Nu moet hij weer concurrentie gaan maken. Hij beschikt over veel gogme en kan, mits wedstrijdfit, een rol spelen voor ons."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws