Bruma voor even terug bij jeugdliefde: 'Ik moet ze enorm bedanken voor alles'

Bruma voor even terug bij jeugdliefde: 'Ik moet ze enorm bedanken voor alles'

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 15:45do 28-11-2019 om 15:45

Donderdagavond speelt PSV in Lissabon de uitwedstrijd tegen Sporting, de club waar Bruma zijn eerste stappen zette als profvoetballer. De vleugelaanvaller van de Eindhovenaren is dankbaar en blij dat hij weer 'thuis' is.

Tussen 2007 en 2012 speelde Bruma in de jeugdopleiding van Sporting, waarna hij in 2013 zijn debuut maakte voor Os Leoes. Vervolgens kwam hij dertien wedstrijden in actie voor de Portugese topclub en vertrok hij aan het einde van het seizoen naar Galatasaray. "Het is mooi en belangrijk voor mij om weer thuis te zijn", zegt Bruma tegenover de officiële kanalen van PSV.

De dankbaarheid van de rappe vleugelaanvaller richting zijn oude club is groot. "Deze club heeft me alles gegeven. Het is een fijne en warme vereniging waar ik mijn debuut in het eerste elftal heb mogen maken en vertrouwen heb opgedaan. Daarvoor moet ik ze enorm bedanken."

Toch heeft PSV een goed resultaat nodig tegen de oude club van Bruma om de volgende ronde van de Europa League niet aan de horizon te zien verdwijnen. Als PSV verliest in Portugal en LASK Linz van Rosenborg wint is het Europese avontuur van de Eindhovenaren voor de winterstop al voorbij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt Sporting - PSV?

(867 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws