Stam overwoog om in de zomer al te stoppen bij Feyenoord: Over nagedacht

Stam overwoog om in de zomer al te stoppen bij Feyenoord: "Over nagedacht"

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 16:19vr 29-11-2019 om 16:19

Jaap Stam overwoog na het vertrek van Martin van Geel en Jan de Jong zelf ook op te stappen bij Feyenoord. Van Geel en De Jong haalden Stam binnen, maar vertrokken kort na zijn aanstelling.

"Van Geel en De Jong zijn vertrokken, vrijwillig of na een besluit van de club. Dan moet je ook bij jezelf te rade gaan: wat gaan wij dan zelf doen? Uiteindelijk ga je dan verder en veranderen afspraken ook. We besloten om door te gaan", vertelt Stam in een interview met de NOS.

Stam overwoog om zelf ook de handdoek te gooien nadat De Jong vertrok. "Ja, daar heb ik wel over nagedacht. Ik ging door omdat ik toch de kans aan wilde grijpen. Ik wilde kijken hoe het zou verlopen. Het is een hartstikke mooie club. Je hoopt dat ze weer dicht bij de top van Nederland kunnen komen."

"Er zijn natuurlijk mensen weggelopen. Ze beseffen zelf ook wel dat er dingen in de structuur en visie aangepakt en veranderd moeten worden. Maar krijgen de mensen die de verantwoordelijk hebben ook de tijd en vrijheid om dat te doen? Willen andere partijen niet ook belangrijk zijn en een aandeel hebben in het neerzetten van de club? Dat is enorm belangrijk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws