Update: Pearson moet Watford en Janmaat voor degradatie behoeden

Update: Pearson moet Watford en Janmaat voor degradatie behoeden

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 13:46zo 01-12-2019 om 13:46

Laatste update: vrijdag 6 december 2019 om 20:41vr 06-12-2019 om 20:41

Watford heeft coach Quique Sánchez Flores ontslagen. Dat maakt de club zondagmiddag via officiële kanalen bekend. Watford verloor zaterdag met 2-1 op bezoek bij Southampton en dat betekende het einde bij de club voor de Spaanse coach.

"Quique is een man met een geweldige integriteit en het moge duidelijk zijn hoe graag hij een positieve impact had willen hebben op de resultaten van Watford dit seizoen", valt er in een reactie van voorzitter Scott Duxbury te lezen op de website van Watford. "Maar uiteindelijk hebben we de beslissing genomen op basis van de resultaten." Het was de tweede periode voor Sánchez Flores bij Watford, de coach stond in het seizoen 2015/2016 ook al aan het roer bij de club.

"We gaan dringend op zoek naar een nieuwe coach en met nog tweederde van het seizoen te gaan, gaan we er alles aan doen om de rest van het seizoen tot een succes te maken", sluit Duxbury af.

Watford geeft aan geen verdere uitspraken te doen tot er meer bekend is over wie de volgende coach wordt bij de club.

Update: Watford heeft Nigel Pearson tot het einde van het seizoen aangesteld als nieuwe manager. De 56-jarige coach moet de ploeg van Daryl Janmaat in de Premier League zien te houden. Watford is na vijftien speelronden hekkensluiter. De club is bovendien al toe aan zijn derde manager van dit seizoen. Javi Gracia en Quique Sánchez Flores werden ontslagen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws