Brama geloofde er 'maximaal een uur in': 'Na rust niets meer te vertellen gehad'

Brama geloofde er 'maximaal een uur in': 'Na rust niets meer te vertellen gehad'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 14:44zo 01-12-2019 om 14:44

Wout Brama stelt dat de tank bij FC Twente simpelweg leeg was na de eerste helft. De Tukkers namen in eigen huis een 2-0 voorsprong tegen Eredivisie-koploper Ajax, maar ze leden alsnog een ruime nederlaag: 2-5.

"Ik geloofde er maximaal een uur in. Na de 2-4 was het echt over", zegt Brama bij FOX Sports. "Ik denk dat we heel goed begonnen. We hebben Ajax geprobeerd op een bepaalde manier vast te zetten en de ruimtes klein te houden, dat ging de eerste helft aardig. We kregen in de omschakeling veel ruimte. Ik denk zelfs dat 3-0 mogelijk was, maar het werd snel 2-1. Dat was jammer."

"In de tweede helt werden de ruimtes zo groot dat Ajax aan het voetballen komt. Daar hebben ze geweldige spelers voor. Toen hebben wij eigenlijk niets meer te vertellen gehad", vervolgt de ervaren middenvelder. "We hebben er alles aan gedaan, maar het was niet genoeg."

FC Twente werd steeds slordiger, erkent Brama. "In de eerste helft hebben we zo veel gas gegeven. We moesten heel veel lopen om die ruimtes klein te houden. In de tweede helft breekt dat je een beetje op. Als het dan 2-4 wordt gaat het geloof ook een beetje weg", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws