'Ik deed het niet om een vertrek bij Feyenoord te forceren, dat is echt onzin'

'Ik deed het niet om een vertrek bij Feyenoord te forceren, dat is echt onzin'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 08:37ma 02-12-2019 om 08:37

Michiel Kramer heeft spijt van het 'broodje kroket-incident' in zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Achteraf had hij het anders gedaan, vertelt de spits van ADO Den Haag in De Telegraaf.

Kramer heeft er naar eigen zeggen 'lang gezeur' over gehad. "Mensen denken nog steeds dat ik dat deed om een vertrek bij Feyenoord te forceren, maar dat is echt onzin", verklaart hij. "Er zat helemaal geen gedachte achter. Ik had op dat moment zes uur niet gegeten en had gewoon honger."

"Misschien was het niet handig, maar ik heb er een boete van Feyenoord voor gehad en die heb ik ook gewoon geaccepteerd. Ook dat moment heeft invloed gehad op het beeld dat sommigen van mij hebben. Terwijl het om zoiets lulligs ging. Daarom zou ik die gebeurtenis wel willen veranderen."

Kramer vindt de mening van 'de buitenwacht' niet belangrijk, maar voetbalanalisten begrijpt hij vaak niet goed. "Vooral oud-profvoetballers. Zij weten als geen ander hoe een voetballer in elkaar steekt, maar branden ze nadat ze gestopt zijn dan wel tot op het bot af."

"Ik snap niet dat oud-spelers, soms zelfs oud-topspelers, zich af en toe niet goed lijken te kunnen verplaatsen in de spelers. Dat gebeurde bijvoorbeeld toen ik tegen Fortuna Sittard uit frustratie een overtreding maakte, omdat ik 45 minuten lang geen bal aangespeeld kreeg. Dan vind ik dat daar best een beetje begrip voor mag zijn, ook al is de actie misschien niet handig."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws